sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Haaste

Uskomuksia. Ja niiden purkamista. Onnea matkaan!

Uskallatko sinä aloittaa tutkimusmatkan itseesi?

Uskallatko tarkkailla jokaista uskomustasi, ajatustasi, tarkkailla mistä tuo ajatus on alunperin lähtöisin ja tuon lähteen luotettavuutta? Uskallatko kyseenalaistaa tuon lähteen luotettavuuden perusteen, miksi koet kyseisen lähteen olevan luotettava? Ja vielä tuon uskomuksen totuudenmukaisuuden?

Tärkein: Resonoiko lähde kanssasi? Resonoiko uskomus kanssasi? Tuntuuko ajatus hyvältä?

Meillä ihmisillä on erinomainen synnynnäinen kyky kuunnella kehoamme, kuunnella sisintämme, sydäntämme, sen viestejä. Meillä on käytössämme hyvin älykäs tietojärjestelmä joka hetki jonka käyttämiseen ei tarvita kaukosäädintä taikka älypuhelinta, eikä edes googlea! Ainoa mitä meidän tulee osata tehdä on kuunnella sisintämme.


Koulutus. Oppivelvollisuus. Palveleeko systeemi parastamme? Pohjois-Korea, Suomi....onko näillä kahdella maalla todellisuudessa niin hirveästi eroavaisuuksia kuin luulemme? 

Tarvitsemmeko me holhousta? Mitä jos meidän elämämme tarkoitus yhteiskunnan palvelemisen sijaan onkin palvella itseämme, toisiamme? Mitä jos meidän elämämme todellinen tarkoitus onkin oppia kuuntelemaan itseämme ja tätä kautta yhdistyä toisiimme syvemmällä tasolla kuin mitä olemme koskaan aikaisemmin kokeneet? 

Torjutko tämän ajatuksen samantien huuhaana, ja jos, niin miksi? Haluatko sinä  sulkea tämän vaihtoehdon pois mielestäsi, vaiko kenties joku muu?

Kenen ajatuksia sinä ajattelet? 


Olenko minä täysin seonnut ja psykoosissa, kun kirjoitan tälläistä, vaiko kenties hyvin erityislaatuisella matkalla kohti heräämistä? 

Mikä itseasiassa on psykoosi, ja miksi luulet sen yleistyneen huomattavasti viime aikoina? 

Olisiko "sairailla" ihmisillä kenties jotain hyvin tärkeää sanottavaa, jota meidän tulisi heidän tuomitsemisensa sijaan kuunnella korvat höröllä? 

Uskon, että jokaiseen sairauteen on olemassa syy. Ja vain tuon syyn selvittäminen voi parantaa sairauden. 

Ehdotankin, että alkaisimme parantaa tuhoamisen sijaan.

Minä olen vakuuttunut siitä, että ihmisellä on potentiaalia elää tavalla, mitä kukaan ei ole villeimmissä unelmissaankaan kuvitellut mahdolliseksi. Uskon sen olevan mahdollista vain silloin, kun olemme täysin puhdistuneet kaikesta sellaisesta, mikä ei meidän parastamme enää palvele.

Mutta voimme puhdistaa vain itse itsemme.

Oletko sinä valmis puhdistusprosessiin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3