lauantai 25. toukokuuta 2019

Crazyness

Heippa.

Minä syön tällä hetkellä kahta eri lääkitystä: antipsykoottisia ja masennuslääkkeitä, SSRI.

Miksi?

Koska meidän rakas täydellinen yhteiskuntamme on täysin sekaisin. Minä uskon vakaasti, että mielensairaudet ovat merkki mielen parantumisesta, ja ihmisen heräämistä todelliseen voimaansa, hänen yhteydestään luontoon voimistuvan. Mieleltään sairas ihminen on siis ehdottomasti itseasiassa terveempi kuin moni "normaali".

Missä siis vika?

Siinä, miten länsimaissa kohdellaan "mielensairauksia". Se on vaan yksinkertaisesti järkyttävää, ja oksettavaa, ja saa minut voimaan todella pahoin. Sairauksia ei todellakaan paranneta eikä juuri edes tähdätä siihen, vaan halutaan tukahduttaa kaikki tunteet, oireet jotta saadaan mahdollisimman paljon voittoa. Ihmiset ovat yhteiskunnalle hyötyvälineitä, eivät ihmisiä. Miksi emme ota mallia heimoista, missä esim. psykoottiset oireet nähdään arvokkaana lahjana ja näitä henkilöitä kokevia kodellaan shamaaneina?

Kuka päättää puolestamme? Jälleen kysyn, millainen demokratia olemme olevinamme, kun meiltä ei taaskaan kysytty mitään.

Odotan sitä päivää, kun pääsen takaisin luontoon heimoni pariin. Sitä päivää, kun saan vapaasti ilmaista itseäni täysillä tukahduttamatta mitään, olla vapaasti "hullu" , ja kokea olevani hyväksytty ja rakastettu. Haluan elää niin kauan kunnes tuo päivä koittaa.


Vinkki:

Katso dokumentti "Crazywise, 2017". Näkee esim. Gaia. com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3