perjantai 4. toukokuuta 2018

Rakkauden Revoluutio

Nyt. Rakkauden revoluutio. Haastan teidät kaikki kierrättämään rakkautta. On paljon ihmisiä jotka kärsivät tänään. Kin. Miksi emme ala sanomaan enemmän ihania asioita toisillemme? Toisistamme? Meidän ihan liian kova maailma kaipaa juuri sinun rakkauttasi, jo tänään. Aloita ajatuksista, jatka sanoihin , sitten tekoihin.

Nykyään instagram on täynnä toinen toistaan hienompia kuvia ihmisten elämästä. Ihanaa, jos menee hyvin, mutta entä asioiden toinen puoli? Kukaan ei juuri koskaan kirjoita tai julkisesti tuo esille niitä huonoja asioita. Sitten liian moni pohtii itsekseen, onko mussa jotain vikaa kun kärsin, teenkö jotain väärin. Vaikka väitän, että meidät on opetettu tukahduttamaan vaikeat tunteet. Vaikka kaikki olemme ihmisiä, kaikki koemme samoja tunteita. Kaikki meistä tietävät, miltä ilo, suru, kateus ja viha tuntuu. Miksi haluamme tukahduttaa itsemme ja toisemme? Voisiko olla, että kun omaa kärsimystä on vaikea kohdata niin sitten on myös vaikeaa auttaa muita.

Varotaan meidän sanoja. Koska sun pahat sanat jostakin voi oikeasti olla tosi kova paikka sille toiselle. Älä jooko käytä sanoja tuhoavasti.

Voitaisiko me luoda meidän maailmasta parempi paikka elää myös niille (meille) "heikommille" , (väitän että tosiasiassa vahvimmille) ja herkemmille yksilöille? On jo niin viime vuosisataa, että vaikeista asioista ei voi puhua. Mä en ainakaan enää jaksa olla hiljaa ja esittää, että kaikki on hyvin jos ei ole. Se että avautuu jos on asiat huonosti ei tee kenestäkään negatiivista ihmistä tai vaikeaa lasta. Mun seurassa on myös lupa äksyillä. 😄 En pelästy.

Mieti mikä sinua auttaisi, jos sinulla on paha olo? Entä silloin kun tuska on sietämätön?

Minä olen jo pitkään unelmoinut sellaisesta, että ihmiset rakastavasti kerääntyisivät yhteen piiriin ja auttaisivat kärsivää. Kuuntelisivat, koskettaisivat, myötätuntoisesti, kiireettömästi. Ehkä laulaisivat, soittaisivat, halaisivat. Tai olisivat vain hiljaa.

Kaikki meistä haluavat tuntea olonsa turvalliseksi. Voisiko tämä kenties toimia paremmin kun laitoksiin sysääminen ja sairaaksi leimaaminen? Miten itse haluaisit itseäsi kohdeltavan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3